Oblikovanje-logotipa

Potrebujete izdelavo logotipa?
Kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas

  • + 386 40 823 124
  • info@oblikovanje-logotipa.si

Naroči

Sporočite nam vaš elektronski naslov in vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času.
Oblikovanje logotipa

Oblikovanje vizitk in darlinih kartic

Poglejte projekte

Oblikovanje vizitk in darilnih kartic je ključno za učinkovito predstavitev blagovne znamke in krepitev odnosov. S kreativnim in strateškim pristopom, ta orodja ne samo izražajo profesionalnost, ampak tudi spodbujajo zvestobo in vrednost za stranke.

Kvalitetno

Oblikovanje vizitk, ki združujejo prefinjenost in profesionalnost, zagotavlja, da prvi vtis vaše blagovne znamke ostane v spominu. Uporaba visokokakovostnih materialov in inovativnih dizajnov izraža vašo edinstvenost in zavezanost odličnosti.

Hitro

Hitra in učinkovita izdelava vizitk zagotavlja, da so vaši poslovni kontakti pripravljeni deliti, ko jih potrebujete. Agilni procesi oblikovanja in tiska omogočajo, da so vizitke izdelane hitro, brez kompromisa pri kakovosti ali stilu.

Ugodno

Cenovno učinkovito oblikovanje vizitk omogoča, da naredite močan vtis, ne da bi pri tem presegli vaš proračun. Kreativne in stroškovno optimizirane rešitve zagotavljajo visoko kakovostne vizitke, ki odražajo profesionalnost vašega podjetja ali osebne blagovne znamke.

Oblikovanje vizitk in darlinih kartic

Oblikovanje vizitk in darilnih kartic združuje estetiko in strateško komunikacijo za ustvarjanje močnih orodij blagovne znamke, ki služijo kot neposreden stik s strankami in poslovnimi partnerji. Vizitke so bistvene za profesionalno mreženje in predstavitev, medtem ko darilne kartice ponujajo priložnost za spodbujanje zvestobe in povečanje prodaje. Skozi izbiro privlačnih dizajnov, ki odražajo identiteto in vrednote znamke, ta dva elementa zagotavljata učinkovito prenašanje sporočil in krepitev odnosov z občinstvom. Postopek oblikovanja poudarja kreativnost, funkcionalnost in personalizacijo, da zagotovi, da sta vizitke in darilne kartice ne le koristne, ampak tudi zapomnljive in cenjene.

Zadnji projekti

Oblikovanje vizitk in darlinih kartic

Naloži več

Paketi in cenik

Cenik storitev

Sestavi paket

-10 €

Enostranske vizitke

49 €

39 €

  • Oblikovanje vizitk
  • Neomejeno popravkov
  • Vektor za tisk
-20 €

Obojestranske vizitke

69 €

49 €

  • Oblikovanje vizitk
  • Neomejeno popravkov
  • Vektor za tisk

Kontaktirajte nas

Imate v mislih
projekt?

  • +386 40 823 124
  • info@oblikovanje-logotipa.si